Feis

Bydlení není žádná výsada, spíše je to potřeba, ba přímo nutnost. Jen ten, kdo má kde bydlet, může plnohodnotně žít. Ale kde vzít peníze na koupi nemovitosti?

Business

Podpořte svůj e-shop v pár jednoduchých krocích

Máte e-shop a zdá se vám, že není příliš úspěšný, nebo že mu něco chybí k tomu, aby byli vaši zákazníci naprosto spokojení? Pojďme se podívat na pár věcí, které by mohli vašemu e-shopu prospět a učinit ho tak úspěšnějším.

Dobře nastavené SEO

SEO je optimalizace pro vyhledávače. Znamená to, že když budou uživatelé internetu vyhledávat taková klíčová slova, která přímo souvisí s vašimi webovými stránkami, zobrazí se jim právě vaše stránky nebo e-shop. Nastavení SEO se liší dle toho, na jaké platformě máte své webové stránky. Můžete tak využít služeb Fastcentrik SEO nebo Prestashop SEO.

seo

Zákaznická podpora

Pro dobré fungování e-shopu a větší pocit bezpečnosti u zákazníků přispěje například to, že na e-shop na viditelné místo umístíte kontakty zákaznické podpory. Pokud budete mít zřízenou telefonickou linku, na kterou se mohou zákazníci obracet, uveďte i hodiny, v kterých se k vám dovolají. Samozřejmostí by měl být i emailový kontakt, na který se mohou obracet s dotazy.

Akce

Uspořádejte na e-shopu nějakou akci. Tím přitáhnete na e-shop více zákazníků. Jedná se o psychologický trik, který zabírá i na většinu z nás. Pokud u vašeho produktu zákazníci uvidí, že je ve slevě nebo se jedná o výhodnou akci, je větší pravděpodobnost, že si ho koupí, jelikož budou mít obavu, že kdyby si ho chtěli koupit později, už nebude v tak výhodné akci.

sleva

Prodávejte na více místech

Propagujete své produkty jenom prostřednictvím svých webových stránek a e-shopu? To je málo. Zapojte do prodeje i jiné platformy, které jsou ve většině případů zdarma a mohou vám pomoci s prodejem i s propagací vašeho e-shopu. Jedná se třeba o Twitter, Facebook, Pinterest nebo Instagram. Pokud nezvládáte propagaci sami, můžete si na těchto stránkách zakoupit také placenou reklamu, která se bude zobrazovat vybraným uživatelům s proklikem na váš e-shop.